Gotowi na niezapomnianą podróż w czasie? Czeka nas imprezowy wieczór pełen największych hitów z czterech dekad, błyszczących kul dyskotekowych i szalonych rytmów. Przenieś się w klimaty lat 70., 80., 90. i 00., gdzie królują cekiny, wyraziste kolory i niezapomniane dźwięki muzyki disco, pop i dance.
Załóż swoje ulubione dzwony, kolorowe akcesoria lub cekinowe stylizacje i baw się z nami w rytmie dawnych lat!
Karnawał Disco Fever to idealna okazja, by poczuć magię tamtych czasów i w pełni oddać się niezapomnianej zabawie.
Cena zawiera:
- pyszne menu, – oprawę muzyczną – DJ AICO,
- fotobudkę 360,
- automaty: flipper i cymbergaj,
- klimatyczny wystrój sali,
- fotospoty w stylu retro,
- napoje gazowane i soki,
- obsługę kelnerską,
- darmowy parking.
W cenie nie jest zawarty alkohol, ale przez cały czas trwania imprezy będzie możliwość zakupu alkoholu i drinków (alkoholowych i bezalkoholowych) w naszym barze na sali.
Zabawę zaczynamy od eleganckiej kolacji, a następnie przewidujemy pyszny bufet deserowy, ciepłe i zimne przekąski, a także atrakcje uświetniające zabawę.
Kontakt do managerki:
- Olena Baibara, tel. 530 184 868, e-mail: [email protected]
Menu karnawałowe
Zupa:
- Krem z pomidorów z grzankami ziołowymi
Danie główne:
- Cordon blue z puree ziemniaczano-marchewkowym, sosem berneńskim, groszkiem i pudrem oliwkowym,
- Wersja wegetariańska: Kofty wegańskie z puree ziemniaczano-marchewkowym, sosem berneńskim, groszkiem i pudrem oliwkowym (wybór diety wegetariańskiej należy zgłosić do biura imprez w momencie dokonywania rezerwacji)
Bufet deserowy:
- mini beza Pavlova,
- mini pączki lwowskie z powidłami,
- mini eklerki,
- truskawkowe tiramisu,
- brownie z pistacjami,
- faworki
Bufet szwedzki z zakąskami:
- Deska serów regionalnych | konfitura z borówkami | orzechy | grissini | suszone owoce | krakersy | pasty z naszej spiżarni: łososiowa, koperkowa, bruaczana | grillowana papryka z miodem i pastą gochujang | pikle | owoce,
- Wiejski stół z naturalnymi produktami,
- Klasyczna sałatka jarzynowa,
- Tymbaliki czyli galareta wieprzowa,
- Jajka z majonezem i kawiorem,
- Kanapki bankietowe w różnych wariantach,
- Grillowana sałata rzymska z sosem limonkowym z tahini, prażonymi ziarnami, kolendrą i chilli,
- Rollsy z ciasta francuskiego z dipami,
- Sałatka cezar z kurczakiem i krewetkami
Nocne dania ciepłe – podawane w bufecie po godzinie 23:00:
- żurek z puree chrzanowym i wędzonym jajkiem,
- żeberka w miodzie i musztardzie na białej kapuście z zapiekanymi ziemniakami z papryką, cebulą i świeżymi ziołami,
- barszcz czerwony z krokietem z serem i pieczarkami,
- wegańska lasagne ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Napoje:
- kawa z mlekiem i wybór herbat,
- woda niegazowana z cytryną i gazowana,
- soki owocowe 100%: jabłko, pomarańcza,
- napoje gazowane: pepsi, pepsi max, seven up, mirinda, oranżada Hellena
Alkohole (możliwość zakupu w barze na sali):
- Whisky: Jack Daniel’s, Jameson, Ballantine’s
- Gin Seagrams / Rum Captain Morgan / Tequila / Prosecco
- Wódka: Stumbras z kłosem
- Piwo: Prost
- Wino: Białe i czerwone, wytrawne
- Koktajle, wina oraz piwa bezalkoholowe
Koktajle alkoholowe (możliwość zakupu w barze na sali):
- Aperol Spritz,
- Mojito,
- Sex on the Beach,
- Wódka z sokiem pomarańczowym,
- Cuba Libre,
- Blue Lagoon,
- Tom Collins
Moktajle – drinki bezalkoholowe (możliwość zakupu w barze na sali):
- Mojito Virgin
- Tom Collins Virgin
Organizator zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w menu
Data:
sobota, 01.02.2025, 20:00 -04:00
Wykonawca / Organizator:
Stara Garbarnia
Lokalizacja:
Stara Garbarnia
ul. Wielkopolska 72
54-027 Wrocław
Bilety:
Bilety od - 290 PLN