Sylwestrowa impreza skąpana w cekinach, piórach i swobodnych rytmach, przy dźwiękach muzyki z tamtych lat. Stroje w klimacie lat 20. mile widziane, ale nie obowiązkowe. Każdy gość otrzyma mały gadżet od nas.
W cenie:
- Dania ciepłe i zimne
- Lampka wina musującego o północy
- Open bar na piwo (bez limitu)
- Kawa, herbata, woda
Inne napoje/alkohole dodatkowo płatne na miejscu.
Na stołach zagoszczą
Na ciepło:
- Zupa – Piwny strogonow wołowy
- Wędzona pierś z indyka z duxselle grzybowym, sos dianne
- Policzki wieprzowe w chocolate stout nitro i pak choi
- Kluseczki dyniowe /pieczone nasiona z solą maldon
- Lasagne z szpinakiem i boczniakami (Vegan)
Na zimno:
- Sałatka kus kus perłowy z piklami i granatem (Vegan)
- Sałatka Cezar z kurczakiem i grzankami z chleba Stu Mostów
- Sałatka Cezar z krewetką i grzankami
- Czarna pita z szarpaną wieprzowiną i orientalnymi warzywami
- Pasta z fermentowanej dyni z grisini piwnym
- Pasta z fasoli i jabłka (Vegan)
- Ziemniaczane puffskin z wędzonym twarogiem
- Mini croissant nadziewany konfiturą z boczku
- Tatar z buraka, dynia piklowana, chips topinambur
- Mini precle z sosem serowym i konfiturą z cebuli
- Mix pieczywa z masłem wiejskim
Na słodko:
- Mini cynamonka z polewą cytrynową
- Mus czekoladowy z crustem z nasion
- Mini croissant z polewą pistacjową
- Baton jaglany z masłem orzechowym i czekoladą
Data:
niedziela, 31.12.2023, 18:00
Wykonawca / Organizator:
Pub Browar Stu Mostów
Lokalizacja:
Taproom Stu Mostów
ul. Jana Długosza 2
51-162 Wrocław
Bilety:
Cena od / os. - 490 PLN