Specjalnie na tą okazje powstało też iście Hollywoodzkie menu pełne filmowych inspiracji. Muzyczna oprawa DJ Galix.
Menu na Sylwestra 2019/2020
Bufet ciepły (do godz. 23.00 )
- Zupa chedarowa Axela Foleya z chorizo i szczypiorkiem
- Filet z kurczaka ala Don Corleone owinięty w plastry pancetty na liściach szpinaku
- Skazani na … zapiekane ćwiartki ziemniaczane
- Tranżerowane udko drobiowe jako roladka z fantazyjnym farszem wprost ze Śródziemia
- Eskalopki z polędwicy wieprzowej Vincenta Vegi w kurkach blanszowanych
- Makaronowe muszle Arielki nadziewane łososiem w śmietance ( jarskie )
- Kalifornijski bukiet warzyw z klarowanym masłem i sezamem
- Gotowane pyrki z koperkiem z Zielonej mili
Bufet zimny
- 9 pasażer Nostromo – łosoś zawinięty w liście szpinaku i kruche ciasto francuskie
- Melon Pameli (cantaloupe) owinięty szynką parmeńską z płatkami parmezanu
- Krewetki od Nemo w panko z dipem chili
- Edward i jego paluszki warzywne z dipem chili
- Tartinki bankietowe od Jamesa z łososiem i wędlinami
- Mini quiche z sherwood w różnych smakach
- Polędwica dojrzewająca we wnętrzu Etna z sałatką z glonów wakame
- Specjalność Troi – roladka z polędwiczki na coulis porzeczkowym
- Kaczor Howard sous vide na wiśniowym spodzie
- Wątróbka owinięta plastrami Peppy na musie malinowym
- Mini pizze Donatello
Danie gorące o północy:
- Ragout z indyka z warzywami
Napoje bezalkoholowe:
- Woda niegazowana – bez ograniczeń
- Sok jabłkowy 0,5l/os.
- Sok pomarańczowy 0,5l/os.
- Kawa – bez ograniczeń
- Herbata – bez ograniczeń
Napoje alkoholowe:
- Wódka Wyborowa – 0,5l na parę
- Kieliszek wina musującego o północy
Możliwość wniesienia alkoholu i napojów gazowanych.
Rezerwacje miejsc: [email protected]