Pięciodaniowa kolacja degustacyjna odbędzie się w sobotę 12 lutego. Walentynkowe fine dining to nasza nieco bardziej popisowa i odświętna propozycja, przygotowana z myślą o tym jednym z najprzyjemniejszych dni w roku.
Co zaserwuje pod kopułą Katarzyna Daniłowicz?
Do wyboru są dwie opcje menu – tradycyjna i wegetariańska, w obu znajdą się oczywiście afrodyzjaki.
W tradycyjnej w rolach głównych: pâté z gęsi z burakiem, różą i aronią, dorsz z wędzonym kawiorem i veloute, sarna z topinamburem, piklowanymi grzybami i jałowcem, a w wegetariańskiej: kozi ser z palonym masłem, porzeczką i żubrówką, bakłażan, pomidory i lubczyk, kluseczki ziemniaczane z truflą i dzikim brokułem oraz kaszanka wege z topinamburem, piklowanymi grzybami i palonymi cebulkami. Jednym z elementów wspólnych tych dwóch wersji menu będzie deser – czekolada z wiśniami i kawą.
Będzie możliwość zakupu alkoholu dobranego do kolacji.
Osoba do kontaktu: Michał Jagoda | 785 999 025 | [email protected]
Data:
sobota, 12.02.2022, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Hala Stulecia
Lokalizacja:
Hala Stulecia Wrocław
ul. Wystawowa 1
51-618 Wrocław
Bilety:
Cana / os. - 230 PLN