Sprawdźcie nasze propozycje i wybierzcie tę najlepszą właśnie dla Was. Za jakość naszych propozycji jak zwykle odpowiadają Szefowie Kuchni Art Restauracji a słodkości wykona dla Was niezastąpiony Szef Cukiernictwa – Krzysztof Parys.
Kolacja odbędzie się przy akompaniamencie muzyki na żywo. Oprawę muzyczną zapewni nam Sara Derejczyk – utalentowana skrzypaczka.
Kolacja zawiera 4 daniowe menu dla dwóch osób (do wyboru dwie wersje menu).
Cena kolacji dla 2 osób – 398 zł
Kolacja w dniu 14.02 potrwa od 18:00 do 21:00.
MENU I
Aperitif
Przystawka zimna
Sernik z topinamburu / beza włoska / gruszka / orzech brazylijski
Przystawka ciepła
Duszona jagnięcina / brioche / czekolada / szalotka
Danie główne
Indyk / czarny czosnek / risotto pistacjowe / mini cukinia / karczoch
Deser
Mus czekoladowy z Baileys / coulis truskawkowy / kruszona karmelizowana beza
MENU II
WERSJA WEGETARIAŃSKA
Aperitif
Przystawka zimna
Sernik z topinamburu / beza włoska / gruszka / orzech brazylijski
Przystawka ciepła
Cannelloni z pora / brioche / czekolada /szalotka
Danie główne
Pithivier z shiitake / czarny czosnek / purée groszek / mini cukinia
Deser
Mus czekoladowy z Baileys / coulis truskawkowy / kruszona karmelizowana beza
Chcesz skorzystać z oferty?
Rezerwacja telefoniczna: +48 661 120 300
Rezerwacja E-mailowa: [email protected]
Rezerwacje stolików przyjmujemy do 13.02.2024.
Rezerwację należy zagwarantować w ciągu 3 dni od jej dokonania, wpłacając zaliczkę w wys. 100%.
W przypadku rezygnacji, opłacona kwota nie podlega zwrotowi. Prosimy o informację przy rezerwacji, które menu wybierasz (mięsne czy wegetariańskie).
Data:
środa, 14.02.2024, 18:00 -21:00
Wykonawca / Organizator:
Art Hotel
Lokalizacja:
Art Hotel
ul. Kiełbaśnicza 20
50-110 Wrocław
Bilety:
Cena od - 398 PLN