W przestrzeni kulinarnej Między Stołami w Alei Bielany wspólnie z Dominikiem odkryjemy smaki świata, samodzielnie przygotowując dania i ich składniki. W styczniu będzie to fantastyczna kuchnia włoska i francuska, która wcale nie jest tak oczywista i prosta, jak się wszystkim wydaje.
Pasta Fresca Carbonara czyli robimy własny makaron w kremowym sosie jajecznym z dodatkiem pancetty.
Obalimy wszystkie mity związane z Carbonarą i ostatecznie rozstrzygniemy – ze śmietanką czy bez 🙂
Na deser przygotujemy ptysie z kruszonką – poznamy sekrety ciasta parzonego w najmodniejszym obecnie wydaniu.
Czas trwania warsztatów: 100-120 minut.
Zobacz też:
Data:
sobota, 28.01.2023, 13:30
Lokalizacja:
Między Stołami
ul. Czekoladowa 7-9 Kobierzyce
50-040 Bielany Wrocławskie
Bilety:
Bilety od - 199 PLN
