Finalista 6 edycji Masterchef – Mateusz Zielonka, poprowadzi warsztat kulinarny.
Z racji miejsca, gdzie będzie odbywał się warsztat – Browar PROST, będziemy przygotowywać dania z użyciem rzemieślniczego piwa. Po wspólnym gotowaniu czekać będzie uczta i wspólne rozmowy.
Mateusz będzie przygotowywał Beer dog’a.
Składniki: Burak w cieście kukurydziano piwnym, sos z sera koziego i ogórków małosolnych, biała kapusta na redukcji z piwa, posypka orzechowa.
Biletowane – koszt biletu – cegiełki wynosi 200 zł/osoba/
Wszystkie środki ze sprzedaży biletów na warsztat zostaną przekazane dla Mai i Natalii. W czasie warsztatów będzie również prowadzona zbiórka pieniędzy.
Jest również możliwość przyglądania się warsztatom, bez brania udziału w warsztacie. Dla gości organizujemy zwiedzania Browaru PROST wraz z degustacją.
Warsztat uświetni koncert Vino i Kapelusze.
Obowiązują zapisy:
tel.: 882 359 397
Data:
sobota, 03.08.2019, 15:00
Wykonawca / Organizator:
Browar Prost
Lokalizacja:
Browar Prost Wrocław
ul. Paprotna 4
51-117 Wrocław
Bilety:
Cena (osoba): - 200 PLN